Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan va kudden om du är täcket. LIEMANNENS MARDRÖM

 

 

 

Ge mej din smärta av brott och kärleks is

Ge mej världen i dag

Jag kan vara stenen i berget 

 

Rosens utslag i jordens urkraft

Ge mej din plåga

Ge mej din tomma värld

Jag kan va kudden om du är täcket

Molndis  som ljummet vatten

Hjärtat i dun sakta slår

 

Minnena begärda frukter i solskens liv

Ge mej din själ att vårda i silverljus

Ge mej ditt hjärta att vårda i guldtimmar

Jag kan va masken druiden av kärlek

Misteln i känslor

Grönskan i livet

Dödens maskerad

Bilan gömd i blodet

Yxans egg

Liemannens mardröm

Ge mej själ o hjärta

Tid o smärta

Sanning o lögn

Svek o död

Mörker o ljus

 

 

 

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-03 10:50



Bookmark and Share


  Sandan
det är inte såligt att vara liemannens mardröm=)
2007-10-24

  Carlita
mkt betryggande o varm text
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter