Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära lilla fisk

 

Tonen av fisken luktar svartvinbärsfis

tonfisken stampad i lagom paket ner tryckt till en sörja

plåtburkens sista vila lilla fisken simmar i olja

bättre än body lotion

smörigare än smör

blanda med peppar o majonäs gårdagens spya

lägg på smörgås en ny spya uppenbarar sej

tugga o njut av kära lilla fisk

 

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-03 11:06



Bookmark and Share


  nettus
du är riktigt bra,,jag mådde illa..kram nettus
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter