Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan man vara lycklig...

världen
är det en lycklig plats
går det att vara lycklig
på den här planeten

kan man vara lycklig
och samtidigt omringad av egoister
kan man vara lycklig
när man sakta kvävs
trycks ner
blir trampad på
om och om igen

kan man vara lycklig
och samtidigt bli behandla som en dörrmatta
det svarta fåret
som inte är någonting värt

kan man vara lycklig
när man alltid misslyckats
aldrig klarat någonting

kan man vara lycklig
och känslomässigt handikappad på samma gång




Fri vers av Frida Fredriksson
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-07-03 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Fredriksson
Frida Fredriksson