Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




BÄVER VISSLANDE JOKRAR

Viol dansande myggor

Mint flinande syrsor

Lakrits smilande figurer

Dajm flörtande kvinnor

Bitter drickande herrar

Bäver vislande jokrar

Älvsaltade OSTBÅGAR

 

KÖP DET GODA

OSTBÅGAR FÖR DOM STORA




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-03 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter