Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte så

Det är inte så
att natten faller -
den smyger lätt på tå.

Det är inte så
att vingar är frihet -
fåglar är dömda att flyga.

Det är inte så
att kärlek befriar -
den är en gyllene boja.

Det är inte så
att månen bär på svar -
tystnad är den bästa vännen.

Det är inte så
att morgonen randas -
för dagen har inga ränder.

Det är inte så
att sanningen skapar trygghet -
den föder din ilska.

Det är inte så
att ord måste vara djupa -
även ytlighet skapar rymd.




Fri vers av Lars Beermann
Läst 216 gånger
Publicerad 2007-07-05 04:08



Bookmark and Share


    snöö
O vilken fin text, så berörande skrivet
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Beermann
Lars Beermann