Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamelporten

Porten stod för ett ögonblick obevakat öppen..
tystnaden var total
alla inneboende och trängda drömmar skyndade fram för
att se och beröra.. det obeskrivbara..
ljuset växte i neonbilder, kraftfullt, ogenomträngligt..
men trots kraftansamlingen..påtagligt tryggt och inbjudande
är det så här det är att stå naken, men ändå älskad bortom allt förstånd..
tänkte jag med hjärtat fullt av nyutslagna och tacksamma blomblad..
hit vill jag återvända ofta..alltid när din varma röst kallar mig..




Fri vers av palle
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-07-03 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palle
palle