Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemvändarna

En skara på väg..
vandrar igenom kaskader av blixeldar
beskjutna från alla håll av gömda prickskyttar, ödmjukt vandrande på
kniveggens vassa, sluttande kant
att döma överlåts åt den som gjöt blodet och bar fram offret..
nu är tiden för förening i antågande, det blir något för barnen i himmlen att få..
slätstruken ömsar ormen aldrig skinn och ingen ser hans väg över
hälleberget, men hettas stenen upp lär han vakna, lagom för att få
skallen krossad..av nakna hälar




Fri vers av palle
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-07-03 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palle
palle