Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Var är du, när du sakta vecklar ut ditt tomma pappersark
är du precis som jag en av de minsta små, liten och grå..
ibland är jag kraften från flera tjurars bundna ilska, ibland inte fullt
en hårsmån ifrån
likt fjärilen i sin kokong är drömmarna det som ger näring åt alltet
drömmer du ochså.. eller tar tårarna och tystnaden över
smärtan vrider, sliter och söver.. tills sömnens omfamningen till slut blir en
välkommen och befriande vän-igen..




Fri vers av palle
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-03 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

palle
palle