Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens vanmakt



Med känslor av vanmakt ser jag på dig
Du är bara ett barn
Ett barn, formbar och öm
En vuxen i danande

Jag ville fånga dig i mina armar
Ville omsluta dig och skydda dig för världen
Ville bära dig
Utestänga varje fara

Men med känslor av vanmakt ser jag på dig
Ser hur mina armar är för korta
Mina armar kan inte ge dig skydd
Min oro ej befalla din välgång




Fri vers av Bögen
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-04 00:01



Bookmark and Share


  Gawain
Fint skrivet. Dock är jag av den stränga tron att erfarenhet vinns ofta genom upplevelse genom smärta. Inte alltid, men ofta. Att således skydda någon från detta är att samtidigt beröva densamme möjligheten till lärdom. Smärta är en naturlig del av livet...

Förstår känslan, alla har vi nog känt den. Förmodligen är den en sund och helt normal effekt av vår mänskliga gåva; Empati.
2007-07-04

    ej medlem längre
Viljan att nå men inte kunna...frusterande!
Strålande skrivet!
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Bögen