Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låtext


Monster



I´ve been around you all and I felt like a monster.
I have seen all my hate shine in your eyes.
There was all these thoughts crawling all over.
Till I couldn´t see what´s true and what was lies.

And I can hear the waves beneath me roaring.
And the beauty of it all just makes me smile.
You\'ve been calling me and asked me to come over.
Oh, I don\'t feel so good but I will surly try
to do what\'s right for me tonight.




Fri vers av Slasan
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 00:28



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Intressant och spännande text!
I poesi så kan man sannerligen klä av sig
i alla möjliga sortens känslor, och som läsare
är det bara att haka på. Medryckande på något
oförklarligt sätt!
Det här med att skriva på engelska är ju också en konst!
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Slasan
Slasan