Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om min korta tid som kokerska... på jobbet *ler*


Kokerska på slottet

Åh så flott
att vara
kokerska på ett slott

Att i dagarna enda
stå där och laga något gott

Så maten tysta mun
och det som blir över
åker ner i brunn

För visst är väl mat
bland det bästa som finns

Å när man med disken ska börja
är smaken bara något man minns


*


Pust och stön
över diskberget

fast glad för mätta magar

men huuuuh!
för att stå o göra detta i alla dagar...




Fri vers av Ms_Malin
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 15:50



Bookmark and Share


    *Zenobia*
men snart kommer \"Hushållsnära Tjänster\"....tror jag det heter...

vore kanske något.. ? *S*
2007-07-04

    Brell
Den var bra rimmad om ditt jobb. Ler när jag läser den.
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ms_Malin
Ms_Malin