Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatsen till motsats

 

Jag minns att jag träffat dig

Men jag kommer inte ihåg det

Jag minns att jag prata med dig

Men jag kommer inte ihåg det

Jag minns din röst

Men jag kommer inte ihåg den

Jag minns sista gången jag såg dig

Men jag kommer inte ihåg det

 

 Allt är ett minne blott, ett som jag inte minns



Fri vers av Anonym Ängel
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-04 19:34



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vad vemodigt
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel