Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let’s make love and listen to Claes Elfsberg

Det är slut på papper så vi rullar
cigaretterna av gamla systemet kvitton
dricker vinet kvar i plastmuggarna
De sover. På soffor, stolar, balkonger, mattor.

på SVT24 nyheter.
Och jag tror att det var nått

Samma gator
Tills du mår illa en stund
Det går över
Samma fester
Vodka och Cola i plastmuggar
Och jag tror det var nått
särskilt
jag skulle säga till någon

nånting jag hörde nånstans
något jag skulle
låna din bil
och kanske råna banken för
nånting att blockera
nånting att spränga
något om att
springa naken
genom skogen
till fötterna blödde
och bara fortsätta springa




Fri vers av CISCO KID
Läst 489 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-05 02:28



Bookmark and Share


  Carlita
underbar rubrik.. o en mkt fin o djup text som tittar fram genom vindiset.. gillar denna
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

CISCO KID

Mina favoriter
Ninjor