Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

babe, when you close your eyes, i close mine

vad händer nu?
när tårarna inte längre räcker till
att förklara
hur jävla ont det gör

jag vet att jag är dum
så snälla säg det inte mer
jag vill bara att du ska finnas där
hjälpa
älska mig

men vem fan kan älska mig för den jag är?


jag vill ju glömma
jag vill ju det!
och jag har försökt
jag har!

fast mina försök gav ingen skillnad
jag antar att jag aldrig räckte till

för visst är det så
att när själen är sönder
så är det meningen att någon ska laga den
visst är det så?




jag vill bara att du ska bry dig
orka försöka
fastän jag inte orkar
bara så jag vet
att du alltid finns där

så.. börjar du på heltid?

håll om mig hårt
håll så hårt du kan
så all smärta försvinner ur mina ögon
min mun
mina händer
min själ


kan du lova mig liv igen?
kan du?









jag vill minnas
hur det känns
när allting är bra bra bra
och man slipper oroa sig det minsta

babe, kan du inte göra allt bra igen?



vissa nätter
när jag ligger ensam
och slår knytnäven i väggen
bara för att du inte är där
(meningslöst)




jag tar plus och minus flera gånger om
men varför finns det alltid mer minus än plus?


blunda
lär din känna
lär dig se
trots att dina ögon är stängda


förstå dig på mig
jag är komplicerad
allt var inte illusioner trots allt

det fanns sanning bakom fasaden



(låt mig sparka ner alla kulisser)
de är fula och dumma
kräver mod och stryka
något som jag inte har






meningslösa texter
meningslösa ord
alla mail hamnar ändå bara i samma inkorg
(den jag aldrig läser)

Älska mig, Hela mig, Förstå mig.




Fri vers av aldrignågot
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aldrignågot