Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
första utkastet. ihheåll, disposition? språk?


drömprinsen 1

jag älskar bäst
på avstånd

då du kan
vara min drömprins

jag prisar
de enskilda timmarna

när havets kyss
blir din




Fri vers av danshäxan
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-05 06:41



Bookmark and Share


    Tezz
fantasin är bra...då blir allt som man vill =)
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan