Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
andra utkast - försök till förtätning. / säg nåt!


h2o

havet i droppform
kommer från himlen

varken bris eller
sälta

bara vatten
som stora tårar






Fri vers av danshäxan
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 06:42



Bookmark and Share


  Bengt VIP
Bra! Mig säger den att festen är över, jorden håller på att torka ut. Men jag skulle gärna vilja se den lite förtätad.

Må så gott
Bengt
2007-07-07

  Mats VIP
Intressant slutkläm
Bra!
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan