Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

deprimerande

o lika snabbt
försvann du igen
ja är bara sur
jag vill inte ens
gråta
så som ja gjort innan
vi skulle ju
erövra världen

DU & JAG
vi skulle ju
erövra världen



VI SKULLE JU
erövra världen




Fri vers av Cecilia Johansson
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-05 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Johansson
Cecilia Johansson