Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastlåst

Står

fastlåst

grov kätting

stort lås

tungt, tungt tungt....


Längtan att bli sedd

längtan att bli hörd

längtan att våga





..... snälla ta min hand




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-05 18:41



Bookmark and Share


    Nike
blockeringarnas blockering härmed beskriven... känner smak av järn i munnen när man läser den här.. på nåt vis...
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen