Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
falskheten är inget behov den skapas


om falskhet

falskheten har många ansikten

den gömmer sig i det fördolda

och varje gång du finner den

gör överraskningen djävligt ont




Fri vers av aol
Läst 612 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-07-05 21:00



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
falskheten har många ansikten

den gömmer sig i det fördolda


_________________YES YES YES


+++++
2013-09-28

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Sanningen Har Inget Behov Av Att Den Skapas-

Om Sanning


Sanningen har många ansikten
( den gömmer sig i det fördolda )

-Och Varje Gång Du Finner Den-

( gör överraskningen djävligt gott )
2008-10-20

    ej medlem längre
Detta skulle nästan kunna hamna
i en citatbok!
Rakt och ärligt beskrivet!
2008-05-01

  Yvonne
Jättebra beskrivning. Applåd!
2007-12-09

  charlotte hedendahl
Bra beskrivning!
2007-11-05

  tjort
HELT SANT!
mycket bra
2007-09-02

    Bodil Sandberg
Ja den gör ont...fy för den lede!!Bra diktat om detta embarmliga ansikte!!!!
2007-08-13

    utan vingar
mitt i prick, instämmer helt!
2007-07-06

  Lasseman VIP
Wow! vad bra svidande sant..bra skrivet min vän! eh!.. det är nog jag som är Lasseman! men vi har nog båda fått det vackra namnet Lasse hi hi.. men tack för komplimangen att ni trodde jag skrivit denna fina text! kram på er
2007-07-06

  Bjarne Nordbö
Aaajjjjjj!!! Väl formulerat.
2007-07-05

  * Ammi *
ÄR DU LASSEMAN?
2007-07-05

  * Ammi *
detta instämmer jag i!
2007-07-05
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol