Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rullstolsdans

Ja glor på min mögel ost stampar takt till dropparna som faller utanför

vilar min hand på karet salt, terpentinen fräter mina nagelband i tu

det knackar i skallen av rullstolsdans i minnes biten.

Miljoner partiklar öser förbi ett kort ögonblick mens ugnen står där svettig

råttan där bakom tittar ut  nybastad o piskad.

 

Blommorna på golvet filofiserar om sista dansen i regnet

beställer nya handukar på jysk och blomster jord från rymden.

 

Viken fin dag jag haft

Ha va händer i morn

Ja nyfiket väntar




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-07-05 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter