Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVBILDAD

 

 

Äntligen brinner lågan ut

Jag står ändå helt stilla

Vill ej se ljuset ta slut

Jag vill älska det goda om än det lilla

 

Fyller min mun med beska droppar

Domnar bort till ett annat rike

Tar ett skutt, ner i sjön jag hoppar

Vaknar ändå upp i ett lerigt dike

 

Ändå dör jag sakta härifrån bort

Väljer en väg bland skogens djup

Bevisar för mig själv att vägen var för kort

När jag tog ett sista kliv över ett ändlöst stup

 

Vaknar upp igen bakom mörker och andra tider

Reser mig långsamt men benen bär mig ej

Ser ett sår i mitt hjärta, känner hur det svider

Ser i såret en avbild av dig

 

 




Fri vers av theperna
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-07-06 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna