Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå



Grådask och regnslask vareviga dag
frostnätter till midsommar
mörkt som i november
stormar och dån som i tropisk tyfon
går man ut med paraply blåser det avigt,
eller man blåser bort med det –
man vadar i trädgården,
gräsmattan är ett träsk,
kylan utomhus ger råhet inomhus,
man bara fryser hela sommaren,
och det regnar vareviga dag till förbannelse –
så går hela semestern,
som bara regnar bort och rinner ut i sanden –
surare kan det inte bli.
Vem var det som sa att nordisk sommar är den vackraste i världen?
Han måste ha haft en sjuklig förkärlek för regn
hela sommaren




Fri vers av Aurelio
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-07-06 13:42



Bookmark and Share


  ospray
Ja det var en bra beskrivning på sommaren
hittils men det vänder nu...=))
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio