Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyss

 

 Ett skyss

sinnes stängt

försent att stå i hemlig dörr

försent

försnet

ingen kvar att skylla på

försent att stå i hemlig dörr

kyssens

skyss

stängt

försent att stå i hemlig dörr

 




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-07-06 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter