Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mellan gryning och skymning lämnar du


livets dröm

vi är alla fångade i vår tid eftersom du av
en slump föddes in i den, magin att just
du blev du fick ett livsrum, att få vara
liten leka drömma ingen skuld.

du växer oskulden bleknar du som föddes med
lyckliga tomma händer, i din värld ökar
dina bördor, skuggorna blir längre
dom vill ta ditt liv i besittning,

din kropp din själs rustning ditt skydd
över ett hav där stjärnor brann
du måste lämna, den var i detta livet din gisslan

du svävar lungt in mot ljuset
nånstans ditin i ett bålverk av
stjärnor som såg dej innan du föddes
det vi kallade tid finns icke mer.




Fri vers av aol
Läst 533 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-07-06 19:20



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
skuggorna blir längre
--------------------------------
stjärnor som såg dej innan du föddes

+++++

Det är utmärkt !!!
2013-09-28

  Maria Zena Viklund
vackert, gillar slutet!
2007-08-16

  Bjarne Nordbö
Härlig text. Älskar slutet.
2007-08-07

  figurett
din själs rustning, du måste lämna...du svävar lugnt in mot ljuset! BRA! Här och nu, sen försvinner tiden...
2007-07-07

  Night Soul Woman
Ett mästerverk! *bokmärkes*och *applåd*Bra skrivet!!!
2007-07-07

  Lejonhjärtas poesi
Vacker poesi om livet mellan himmel och hav, bravo!
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol