Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så svår o så snårig ... men så vacker att finna !


Vägen till min egen lycka

Jag är olycklig
I mej själv

Vägen till
min lycka

Ligger ej hos
Någon annan

Finns inte i ett
Glättigt liv

Hittas inte i
Fina saker

Hur skall jag hitta
Till min lycka

När jag
Saknar kompass

När jag
Ej har någon karta

Vägen till min lycka
Ligger i mitt inre

Ensamheten att vara
Är min kompass

Min egna tankar
Blir min karta

Så endast hittar jag
Vägen intill mej själv

Så finner jag vägen
Till min lycka




Fri vers av Jack_iX
Läst 628 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-07 19:09



Bookmark and Share


    Hemsken
Mycket bra skrivet och så sant!
2007-10-04

  To
Jätte, jätte fin dikt. Tanke full! Jätte fint skrivet!
2007-09-21

  Maria Zena Viklund
ja så finner man vägen till sin lycka den inre visdomsvägen!
2007-08-27

  DanSan
****************************

Mmm. . . klokt ordat vännen, bäst så
att vara sin egen lyckas smed!!!

*APPLÅD*

****************************
2007-08-16

    Maria Malm
Så sant. Man har svaren på såna frågor i sina egna tankar.
2007-07-08

  Lasseman VIP
Bara följ ditt hjärta min vän! så behövs vare sig kompass eller karta.. bra skrivet
2007-07-08

  Cris
Fin dikt..bra att läsa och få upp ögonen till ngt som är så rätt så rätt..!!
2007-07-07

  Lilla My* VIP
Din dikt visar vägen att ta sig fram till lyckan med rätt karta o kompass!! Fint skrivet !
2007-07-07

  prinscess VIP
den här känns som att du är på väg att hitta lyckan i ditt inre men som först måste du ha den rätta kartan och naturligt vis kompassen så som du beskriver
med vackra tankar
i ordens betydelse
2007-07-07

    theredroses
Fin dikt, fina tankar o ord:)
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX