Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina hårstrån som du plockar upp.

När jag slog upp ögonen imorse,
var du det första jag såg.
Du satt på golvet och du
såg ut som om du letade efter
något. Du höll din hand kupad och
den andra fummlade fram över
golvet.
Vad gör du älskling? frågade jag.
Jag letar efter fallna hårstrån så
att jag kan känna lukten av ditt
hår när jag vill.




Fri vers av rabbitheart
Läst 207 gånger
Publicerad 2004-02-17 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart