Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag äger ditt falska leende.

Jag äger ditt falska leende.
Jag stal din själ.
Och gör exakt
det du gjorde
mot mig.
Jag undrar nu,
om du tycker om dig?




Fri vers av rabbitheart
Läst 267 gånger
Publicerad 2004-02-17 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart