Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara med dig älskling

Jag livnär mig på dina ord.
De som du säger med din
härliga dialekt i telefonen.
Jag livnär mig på dina ögon,
de som jag tycker är så
vackra när de lyser i solen.
Jag älskar dig mer än vad
du kan tänka dig, ja, mer
än vad man kan beskriva såhär.
Och jag vet att jag verkligen
längtar att få vara där.
Med dig, älskling.




Fri vers av rabbitheart
Läst 804 gånger
Publicerad 2004-02-17 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart