Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku: Misshandel

Tusende gången.

Lika färsk som den första.

Hoppas och ljuger.





Bunden vers (Haiku) av Attimi
Läst 418 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-08 01:27



Bookmark and Share


  stella
Jaa..förfärligt bra!!
2007-07-08

    Sara Anteskog
Rakt in!!!! Med få ord fångar du...
2007-07-08

  Marreb
Håller med Monas kommentar. Mycket bra.
2007-07-08

    ej medlem längre
En Haiku som verkligen berör!
Bokmärker!
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Attimi
Attimi