Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattens sanning

 

 

 

 

Jag låter bli att skriva när jag är berusad

 

det kan så lätt bli för närgånget, för fel

 

 

 

 

sanningen är besparad er...

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 453 gånger
Publicerad 2007-07-08 05:03



Bookmark and Share


    Nattviol
och vad får dig att tro att
vi vill bli besparade sanningen?
tror nog mest att det handlar
om rädsla för att bli ertappad
för något utom egen kontroll....
vad e det de säger:
från barn och berusade
får man höra sanningen...
varför snuvar du oss på detta????
2007-07-08

  Attimi
Hade ett samtal med en vän för ett tag sedan. Om människan i skrift och människan i tal. Om vilken av de mänskliga facetterna som talar sannast. Är sanningen ett resultat av nogsam eftertanke eller tappade masker.

Det kan lätt bli fel? Eller blir det lätt för sant? När man skriver utan nykterhetscensur.

Applåd för detta tankekoncentrat!
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna