Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
första utkast om svårigheten att sova fast man får


jag är gift med en mara



hon kommer obemärkt in
ridande på kvällsluften
andedräkten kväver
och sikten dunklas

jag ser henne med mitt
inre öga
känner hennes tyngd
när hon grenslar mig

- jag har kommit för att hålla dig sällskap

huden knottras
hennes viskning är bara för mig
ännu en sömnlös natt




Fri vers av danshäxan
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-08 11:22



Bookmark and Share


  Jer
Oj, igenkänning här är osannolik och nervkittlande; jag kommenterar inte mer än att hänvisar till min dikt i samma anda... insomnia.

\"Drömlysten - i drömmens tjänst\"
2007-07-08

  Nicklasb
Visst komer tankarna när man ligger där och ska sova, jag lyssnar ofta på min CD-spelare för att hålla dom borta. Annars kan jag inte sova.

Mycket bra dikt.
2007-07-08

  Rachel Roth
färgstarkt och uttrycksfyllt
om fasan i natten
när mardrömmar tar över
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan