Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
första utkast. enkel liten ordlek om kärlek ge mig litet tips.../


på jakt?



kärleken är lös
på drift någonstans

- har någon sett den?

leken är kär
och vi är lösa hästar
på grönbete




Fri vers av danshäxan
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-07-08 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan