Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ovillig igelkott



min hud är min rustning
hård och tjock
när jag sluter ögonen
är den ogenomtränglig




Fri vers av danshäxan
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-08 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan