Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi som levt

VI SOM LEVT.

Vi som levt en lång tid
som börjat att gråna.
Vi som snart tar vid
som om de gamle får måna.

Vi som levt i den bästa av världar
som ingen sätter sig på.
Oss som ingen avfärdar
som om vi inte förstå.

Vi som levt ett liv
som ingen tidigare fått erfara.
Trots Galna kosjukan och HIV
hör vi till de tappras skara.

Fyrtiotalister, hört ordet förut?
Vi kommer på bred front.
Än är vi inte slut,
sett utifrån vår horisont




Fri vers av c.l.ornberg
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-08 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.l.ornberg
c.l.ornberg