Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta har bara med gamla minnen att göra.... och hjärtat har \"bara lite\" skador kvar.


Slå inte

Slå inte din närmsta med hårda ord
skada inte hennes inre
gör inte så hennes hjärta blöder

din hårdhet
din ironi
din jävlighet
kan skada mer än du tror

Ingen kan se
ingen kan bevisa
ingen annan kan känna när ett hjärta slits i stycken

Sår som tar år att reparera

Säg att du älskar
men gå innan du börjar hata




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 945 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-07-08 12:02



Bookmark and Share


  aol
så suveränt älskardin dikt måste bara bokmärka
2008-01-20

  albertina
Känner igen mig i din starka text. Den träffade rakt in. Tack för att du delar med dig utav något som många lever i eller har levt i .=)
2007-09-15

  Isaac Bobjörk
Det är så sant. Ingen kan se när ett hjärta slits i stycken. Mycket tänkvärd text om själslig misshandel.

Tiden läker alla sår sägs det, men vissa läks aldrig ordentligt.
2007-08-24

  glittertindra
ord som flyger tanklöst kan borra sig in i ens inre för att vridas om gång på gång... än värre när det är medvetet för att såra... då börjar hat växa... bättre gå innan... sant
2007-07-15

  stella
Ja, vem vill bli hård i hjärtat? Sista raderna såå bra!
2007-07-08

  Nikolai Jungsin VIP
De värsta slagen är inte kroppsliga..
de värsta är de som ger sår i själen..
känner igen mig.
2007-07-08

  Lilla My* VIP
Mycket kloka och sanna ord...Lätta att förstå för den som verkligen vill!
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen