Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min Jesper,efter 10 månader tillammans.


sötastihelavärlden

sötastihelavärlden


när du kallar mig det
och ler med dina kyssvullna läppar
glansiga av kärlek
blir jag alldeles solvarm inombords

livet är bara en viskning
när du är nära
kom,låt mig sitta på din ögonlock
och fånga ögonglittret ditt


du är skatten vid regnbågens slut




Fri vers av livräddaren
Läst 454 gånger
Publicerad 2005-03-26 10:32



Bookmark and Share


  Markattan
Varm och fin kärleksförklaring som får mig att le stort. Mys på hög nivå!
2005-04-21

  dofta
så sött =)
2005-03-28

    Yfemia
Gillar verkligen metaforerna "kyssvullna", och "ögonglittret" (för att bara ta några några). Det finns en hoppfull, munter rytm i dikten.
2005-03-27

    vilsen
du är en hejare på att skriva vackert o fångande vännen !
2005-03-26
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren