Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna jävla ensamhet

Denna jävla saknad
svarta ensamhet
döda söndag
tomma famn

Var är den jag saknar
Vem är den jag väntat
Varför fick jag känna alls
om allt ska tas ifrån en

Orkar inte
vänta, inte längta
leta
Orkar inte orka

Denna jävla ensamhet
är en parodi på det
som döpts civilisation
Framsteg: nu har alla fått
varsin egen liten låda
att gå runt och skräpa i.
Skönt med en meter betong
mellan sig och sitt och Någon
så man slipper se och höra
Någon gråta framför tv:n

(Filmen forsätter strax!)

”Viktigast av allt är ändå
utbyggnaden av bredband, även i glesbygden av demokratiska skäl.”

3G föfan joru dekommer ändraallt skaruse
men hemma,
hemma i folkhemmet, är det tomt.
Folket är för gammalt. Hänger inte med så
(häng dom)
sätt dom på hemmet, i eget rum

och medan ni väntar:
Sprit och skatteåterbäring
Barnbidrag och Söndagsöppet visar
Snömos och de sju små dvärgarna
Toker, Kloaker, Mager, Slacker
Losec, Prozac och Cancer





© Anders Bek, 3/8 2002




Fri vers av Anders Bek
Läst 703 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-02-17 15:34



Bookmark and Share


    Frigolit
Gripande. Sant. Och väldigt bra! Fostsätt såhär!
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek