Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gjorde du bra.

Ett ord betyder så mycket för alla, ett ord kan få känslor att svalla.

Ett ord kan få oss invärtes kalla eller få oss sjunga och tralla.


VEM VILL INTE UTI I SITT ÖRA
NÅGOT BRA NÅNGÅNG FÅ HÖRA.
VISST KAN NÅGON GÄRNA FÅ STÖRA
OCH MED ORD OSS GLADA FÅ GÖRA


Alltid har vi våra randiga skäl, att hos andra hitta nåt´ fel.

Söka någons akilleshäl, såra någon djupt i hans själ.


VEM VILL INTE UTI I SITT ÖRA
NÅGOT BRA NÅNGÅNG FÅ HÖRA.
VISST KAN NÅGON GÄRNA FÅ STÖRA
OCH MED ORD OSS GLADA FÅ GÖRA.


En mening jag ger som ni får ta, förvalta den väl ni som vill ha.

Jag vill nu att alla mitt råd skall fördra, och säga till andra: \'Det gjorde du bra\'.


VEM VILL INTE UTI I SITT ÖRA
NÅGOT BRA NÅNGÅNG FÅ HÖRA.
VISST KAN NÅGON GÄRNA FÅ STÖRA
OCH MED ORD OSS GLADA FÅ GÖRA.

Jag vill att alla mitt råd skall fördra, och säga till andra:

\'Det gjorde du bra, det gjorde du bra, det gjorde du bra\'.




Fri vers av c.l.ornberg
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-07-08 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.l.ornberg
c.l.ornberg