Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endera dagen..

 

 

.. ska jag lägga mig ner i gräset

och följa snigelns tysta väg genom livet ..




Fri vers av Nattviol
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-09 10:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kolla om mördarsniglarna verkligen mördar...hehe
2007-07-09

  ospray
Man kanske borde ta efter sniglarna mer
dom lider ju inte av stress direkt...bra gillar =))
2007-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol