Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom som tror


och dom som tror att svaghet är en svaghet
att oberoende är värt att nå
att ett och ett nödvändigtvis blir två
att kunskaper är samma sak som vishet

att socker jämt är sötare än salt
att tiden av sig själv kan läka sår
att det man döljer inte lämnar spår
att enbart kärlek övervinner allt

att det man springer från till slut försvinner
att om man inte vill så krävs en ursäkt
att det man låter ske inte är våldtäkt
att man får vila bara om man hinner

att Gud skulle ha gömt sig i en kyrka
att religion och tro är samma sak
att närmsta vägen måste vara rak
att styrka alltid skulle vara styrka




© Anders Bek, 30/7 2002




Fri vers av Anders Bek
Läst 482 gånger
Publicerad 2004-02-17 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek