Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Produktiviteten?



Skära och ansa
för lönsamheten
för vinsterna.
Bränna ut
och ersätta
för produktiviteten.

Trötta, glåmiga
hängande huvuden
för otryggheten.
Pressade, frustrerade
handlingsförlamade
människoskal.





Fri vers av Anna H
Läst 341 gånger
Publicerad 2004-02-17 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H