Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu vill jag ha någon att prata med. msn? (:


No inspiration

Den där klumpen i magen.
är borta, bortblåst.
försvunnen.

Idag har jag ingen inspiration
jag är bara förvirrad just för tillfället.

*tar ett djupt andetag och ler försiktigt*

Jag bara tänker,
jag är glad.
Och det är underbart!




Övriga genrer av LikeItOrNot
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-09 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LikeItOrNot
LikeItOrNot