Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The world is crazy

jag vet inte.
jag vet inte längre.
Jag älskar dig.
Det är säkert iallafall.





Övriga genrer av LikeItOrNot
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-11 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LikeItOrNot
LikeItOrNot