Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet


Verkligheten är närmare nu.
Det känns.
Glad eller ledsen?
Det är allt det står i mellan.
Det finns inte längre något mittimellan.
Bra eller Dåligt?
Inte vet jag, vet du?

Tider ändras, det går snabbt nu.
Allt som är gjort är gjort.
Det finns inget återvändo.

Passa på medans du kan.
Säg det du vill ha sagt, var ärlig.




Fri vers av LikeItOrNot
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-05 17:41



Bookmark and Share


    Blåklinten
Fin... :)
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

LikeItOrNot
LikeItOrNot