Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ointressant

Varför är det så svårt att passa in?
Varför måste man va på ett visst sätt?




Övriga genrer av LikeItOrNot
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 21:03



Bookmark and Share


    RebeccaW
För att man aldrig tycker att man passar in som man är? Vilket man gör. Alla har sin plats! Starka ord!!
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

LikeItOrNot
LikeItOrNot