Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gjort är gjort.

Saknaden är stor, alla våra fantastiska minnen.
Tänk dom gångerna vi skrattade så vi vek oss, kommer du ihåg?
jo, det gör du nog.
Jag vill inte glömma.
Det vill nog inte du heller.
Hoppas vi kan börja om på nytt, det skulle nog funka.
Tror jag!?

Gör inte samma sak igen bara.
Visa dina känslor, göm dom inte.


Snälla kom tillbaka!?




Fri vers av LikeItOrNot
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-05 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LikeItOrNot
LikeItOrNot