Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Ibland.
Ja, ibland känns allt perfekt.
Ibland är allt skit.

Jag är i något slags viloläge just nu.
Men jag fortsätter kämpa för dig.
Ser du det? Det hoppas jag du gör..
Du är den stjärnan som lyser starkast av alla stjärnor
på den stjärnklara himlen.

Kämpa, Kämpa!
Du får inte försvinna nu!
Det kanske känns bättre för dig att ta den lätta vägen.
Men tänk på hur jag och alla andra kommer må om du finns här!?
Snälla, det kanske kommer bli bättre!
Vem vet? Det kanske blir så.

Jag finns här för dig.




Fri vers av LikeItOrNot
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-07-06 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LikeItOrNot
LikeItOrNot