Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns hutlöst vackra människor som ställer upp och Du är en av dem! Tack, Henrik för att du finns i mitt liv!


Du är fin!

Efter en promenad
kände jag något för dig

Efter en promenad
kände du något för mig

Helt galet och oplanerat började något hända

Din famn
Din blick
Din röst

\"är inget du behöver\" ljuder de som inte vet.

Det jag vet är att du förstår mig
Det jag vet är att du vill förstå mig

Och det är ju egentligen allt jag behöver!




Fri vers av Flöde
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-10 09:13



Bookmark and Share


  tingeling
gullig, jag gillar den. Ger mig en sorts klar värme.
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde