Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var god böj dej

Lysnade ståplats

irriterande ficklampa

bankande i väggarna

borrande hål i hjärnans sål

det är aldrig över

under överheten

var god böj dej

för maktens koridorer

ALDRIG

Finns inte i min ord lista

So go and Fuck your self




Övriga genrer av Mr.painter
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-07-10 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter