Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdröm

Som alltid när jag vaknar och inser att du inte ligger bredvid
Skakar jag det av mig som en obehaglig röm
Och börjar lever i dagfantasierna istället
För sanningen, att du gick, skulle göra för ont
Och riva upp alla såren som jag läkt med ett ritsch!

Och sen skulle jag blöda ut alla litrar av blod på mitt vardagsrumsgolv till tonerna av en gråskala




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 467 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-10 16:50



Bookmark and Share


  Pausi
skitbra. Jag gör samma sak! bra skrivet
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen